aA
Už plėšimą nuteistas ir už tai nuosprendžiu įkalintas paauglys kameros draugams prisipažino įvykdęs dar vieną nusikaltimą - išprievartavęs senutę. Pernai balandžio 8 dieną į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą kreipėsi 75-erių metų Šnipiškių seniūnijos gyventoja, kuri pranešė, kad ją sandėliuke išprievartavo jaunas vaikinas.
Netrukus į policijos akiratį pateko T.O., kuriam tik prieš du mėnesius buvo suėję 15 metų. Policijai tada nepakako įrodymų iškelti baudžiamąją bylą T.O. dėl išprievartavimo.

Šių metų sausio pabaigoje penkiolikmetis T.O. įkliuvo už plėšimus ir birželio mėnesį teismas jį įkalino pustrečių metų Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriuje - pataisos namuose.

Pasak Vilniaus apygardos prokuratūros pranešimo, visai neseniai T.O. savo bendrams kameroje prisipažino, kad yra išprievartavęs seną moterį. Ši žinia greitai pasklido pataisos namuose.

Informacija pasiekė ir Vilniaus miesto apylinkės prokuratūrą, kuri atnaujino baudžiamąją bylą bei nutarė dar kartą patikrinti daugiau kaip prieš metus įvykdyto nusikaltimo parodymus.

Šįkart į įvykio vietą atvežtas nepilnametis visiškai prisipažino padaręs šį nusikaltimą. Jam iškelta baudžiamoji byla dėl išžaginimo.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.