aA
Šeštadienio rytą, apie 9 val., ugniagesiams-gelbėtojams buvo pranešta apie baisią avariją Rokiškio rajone, Ilgalaukio kaimo ribose. Labai duobėtame žvyrkelyje apsivertė, manoma, dideliu greičiu važiavęs „VW Golf“. Vartydamasis automobilis nulėkė į griovį. Atvykę gelbėtojai rado ant kelio gulintį lavoną, kitas sunkiai sužalotas jaunuolis buvo prispaustas ant stogo apvirtusio automobilio. Dar du sužeisti jauni vyrai buvo mašinos viduje.
Švenčiant gimtadienį apsivertė „VW Golf“ - sukaktuvininkas žuvo, trys sunkiai sužaloti
© Shutterstock nuotr.

Žuvusysis – vietos gyventojas D. J. Lapkričio 28-ąją jam sukako 37 metai. Manoma, kad naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo švenčiamas jo gimtadienis, o ryte girta kompanija nusprendė pasivažinėti, galbūt važiavo įsigyti alkoholio.

Ugniagesiai-gelbėtojai ištraukė iš po apsivertusio automobilio 27 metų vietos gyventoją G. N. Jam smarkiai sužalota galva, vaikinas paguldytas į reanimacijos skyrių.

Kitus du sužeistuosius – vietos gyventoją 28 metų A. R. ir 18-metį Kupiškio rajono gyventoją M. V. - iš sumaitotos mašinos taip pat ištraukė ugniagesiai. Įtariama, kad „VW Golf“ vairavo 18-metis, nors neturi vairuotojo pažymėjimo.

Manoma, kad visi keturi buvo neblaivus, bet į alkoholio matuoklį papūsti galėjo tik A. R. Jam nustatytas per 2 prom. girtumas. Kitų girtumas ar blaivumas paaiškės atliko kraujo tyrimus.

Automobilis apsivertė apleistame žvyrkelyje, kuriuo retai važinėjama, tačiau netoli avarijos vietos yra gyvenamų namų, tad greitajai pagalbai, policijai bei ugniagesiams buvo pranešta netrukus po nelaimės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.