aA
Apsivertus krovininei mašinai, vežusiai galvijus, mirtinai sužalotos dvi karvės. Vieną iš jų, kad nesikankintų, teko nušauti pareigūnams. Nelaimė greitkelyje Klaipėda-Vilnius įvyko antradienį vakare, apie 18.30 val. Avarijos aukomis tapo galvijai, vežami į skerdyklą.
Greitkelyje apvirto karves gabenęs automobilis
Greitkelyje apvirto karves gabenęs automobilis
© ELTA
Netoli Dauparų gyvenvietės ratais į viršų apsivertus keliasdešimt karvių vežusiam krovininiam automobiliui "MAN", kai kurios karvės buvo prispaustos, dvi iš jų - mirtinai. Vieną iš jų teko nušauti policijos pareigūnams. Žmonės - kėdainiškis vairuotojas ir mašinos savininkas - sužalojimų išvengė. Nelaimės priežastimi, anot pareigūnų, tapo sprogusi priekinė krovininės mašinos padanga.

Apsivertęs krovininis automobilis ilgam sutrikdė eismą greitkelyje, tik po maždaug trijų valandų jį pavyko pakelti ir nutempti į žalią veją, karvės buvo suvarytos į kitą mašiną ir išvežtos skersti. Incidento vietoje, be kelių eismo priežiūros pareigūnų, darbavosi ir Civilinės saugos tarnyba, organizavusi mašinos kėlimo darbus.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.