aA
Raseinių rajono politinių jėgų, bendrijų ir asociacijų vadovai reikalauja mero R.Ačo pasitraukimo iš posto, argumentuodami savivaldybės blogėjančia padėtimi, mero neįvykdytais pažadais, praneša raseiniskis.lt.
Remigijus Ačas
Remigijus Ačas
© DELFI (A.Didžgalvio nuotr.)

Išplatintame pranešime rašoma, kad Raseinių rajono savivaldybė kasdien vis labiau grimzta į krizę; įsigali diktatūra, kitos nuomonės nepaisymas ir net nepakantumas jai; vyrauja visiškas nesiskaitymas su kitaip mąstančiais, tokie jie savivaldybėje keičiami saviškiais.

Pranešama, kad rajono žemdirbiai lapkričio 15 d. vykusiame visuotiniame susirinkime pasiūlė rajono merui ir valdančiajai koalicijai pradėti tartis su visuomeninių organizacijų lyderiais ir taip bendrom jėgom įveikti susidariusią situaciją, tačiau atsakymo nesulaukta.

Mero R.Ačo atsistatydinimo reikalauja: Lietuvos ūkininkų sąjungos Raseinių skyriaus pirmininkas Albinas Gruzdžiūnas; Raseinių krašto žemės ir miškų savininkų asociacijos pirmininkė, Raseinių VVG "Raseinių krašto bendrija" valdybos narė Skaidrutė Žuvelaitienė;
LŠDPS Raseinių rajono susivienijimo pirmininkas Vytautas Bulotas; Savivaldybės tarybos narių socialdemokratų frakcijos seniūnas Gintautas Mikolaitis; Savivaldybės tarybos frakcijos "Už teisingus sprendimus" seniūnas Valdemaras Jacikas; Namų bendrijos pirmininkas Rimutis Biguzas; Liberalų centro sąjungos atstovė Viktorija Sereikaitė ir Valstiečių partijos atstovas Albertas Jurgis Tiškus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.