aA
Trečiadienį apie 17.45 val. Vilniuje, Savanorių prospekto ir Vilkpėdės gatvės sankryžoje susidūrė trys automobiliai - „VW Golf“, „Renault Clio“ ir „Mercedes Benz 250”. Vienas vyras išvežtas į ligoninę.
Trečiadienio vakarą Vilniuje susidūrus trims automobiliams sužalotas vyriškis
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Avarijos vietoje vairuotojai įnirtingai ginčijosi, kas kaltas. Tai išsiaiškins policija. Pirminiais duomenimis, atrodo, kad sustojus ar pristabdžius „VW Golf“, iš paskos važiavęs „Renault“ irgi stabdė, o į jį rėžėsi 24 metų senumo „Mercedes“. „Renault“ trenkėsi į „VW Golf“ ir sustojo skersai prospekto.

Vieną iš avarijos dalyvių greitoji pagalba išvežė į ligoninę. Pasak policijos pareigūnų, maždaug 40 metų žmogus sužalotas nelabai smarkiai, jis vaikščiojo.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai, nes užsiblokavo vieno iš automobilių užvedimo raktas ir nebuvo įmanoma išjungti variklio. Tai padarė ugniagesiai-gelbėtojai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.