aA
Britanijoje suėmė „Porsche“ vairuotoją, kuris įtariamas kelis kilometrus tempęs prie automobilio pririštą šunį, o paskui išmetęs nugaišusį gyvūną pakelėje, informuoja telegraph.co.uk. Paskelbus paiešką 33 m. vairuotojas iš Vortingo, Vakarų Sasekso grafystės, kurio pavardė neskelbiama, pats atėjo į policiją. Jam pateikti kaltinimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnu.
Porsche 911 Carrera
© Gamintojo nuotr.

Šuns lavoną rado kelio „A27“ šalikelėje.

Manoma, vairuotojas tempė biglių ir kolių veislės mišrūną pririštą prie „Porsche 911 Carrera“ ir važiavo 112 kilometrų per valandą greičiu.

Didžiosios Britanijos karališkosios gyvūnų apsaugos nuo žiauraus elgesio draugijos atstovų teigimu, šuo patyrė baisias kančias.

Policininkų teigimu, šuns žaizdos buvo siaubingos, visiems mačiusiems buvo baisu.

Aiškinamasi, ar vairuotojo poelgis buvo apgalvotas ir ar incidento priežastis – ne ginčas tarp šunų augintojų.

Policijos atstovė spaudai teigė: „33 m. vyriškis iš Vortingo suimtas, jis įtariamas žiauriu elgesiu su gyvūnu. Nugaišusį šunį rado sekmadienį (kelio) „A27“ šalikelėje.“

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.