aA
Policija praneša, kad šeštadienį Abromiškių kaime pareigūnams įkliuvo neblaivus vairavimo instruktoriumi pasijutęs Elektrėnų savivaldybės gyventojas. Automobilį vairavo jo sūnus.
Elektrėniškis sūnų vairuoti mokė būdamas neblaivus
© Policijos departamento nuotr.

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai šeštadienį apie 17.00 val. patikrinimui sustabdė automobilį VW JETTA, kurį vairavo Elektrėnų savivaldybės gyventojas A. S. (gim. 1992 m.). Kartu su A. S. automobilyje sėdėjo ir jo tėvas V. S (gim. 1965 m.), kuris, kaip vėliau paaiškėjo, mokė sūnų vairuoti.

Patikrinus V. S. blaivumą, jam buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (1,14 promilės girtumas). A. S. aiškino, kad jis nežinojo apie tai, jog tėvas vartojo alkoholinius gėrimus.

Pareigūnai nušalino V. S. nuo transporto priemonės vairavimo ir surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą. Pagal Administracinių teisės pažeidimų kodeksą neblaiviam vairavimo instruktoriui gresia bauda nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienuolikos mėnesių iki vienerių metų vieno mėnesio.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.