aA
Indijos karvių prieglaudoje galima įsigyti karvių šlapimo, kuris neva padeda išgydyti virškinimo sutrikimus ir odos vėžį. Panašiu verslu Džaipuro mieste užsiima ir vietos ligoninė, pardavinėjanti iš karvių mėšlo pagamintą muilą.
Karvės
Pasak 78 metų ligoninės paciento, kiekvieną dieną gerdamas karvės šlapimą, jis jaučiasi puikiai. Karvių prieglaudos centre taip pat galima nusipirkti iš virškinimą gerinančios mikstūros iš karvių šlapimo ir pipirų bei kitų “natūralių” vaistų, neva išgydančių odos vėžį.

Kiekvieną rytą yra surenkamas šlapimas iš 155 centro augintinių, kuris vėliau kaitinamas ant silpnos ugnies. Virintas karvių šlapimas naudojamas vaistų, parduodamų už 10-100 rupijų (0,8-8 litų), gamybai. Per mėnesį centro apyvarta siekia 8 tūkst. litų.

“Čia mes nelaikome šlapimo atlieka. Jis pagerina kraujo apytaką ir gryniną kraują”, - teigė 78 metų Brahmduttas Sharma.

Šviežią karvių šlapimą jis perkošia per aštuonis kartus sulenktą medžiagą ir vėliau išgeria. Beje, centre galima įsigyti ir karvių mėšlo, kuris, centro darbuotojų teigimu, paskirstytas ant namo stogo, apsaugo nuo branduolinės radiacijos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.