aA
Madonnos (Madonos) naujagimis sūnus Rocco (Rokas) Los Andželo "Cedars-Sinai" klinikoje buvo pakrikštytas.
Madonna ir Guy Ritchie
Madonna ir Guy Ritchie
© BBC News
Žiniasklaidos pranešimais, trim savaitėmis anksčiau laiko - praėjusį penktadienį - gimęs kūdikis sunkiai serga ir guli intensyvios slaugos palatoje, o dainininkė esą sutiko su savo tėvo Tony Ciccone (Tonio Čikonės) reikalavimu kuo greičiau pakrikštyti vaiką.

"Madonna yra katalikė ir paprašė pakrikštyti Rocco. Neaišku, ar ji pakvietė savo kunigą, ar krikštijo klinikos kunigas, bet tai įvyko šeštadienį ryte", sakė neįvardytas ligoninės darbuotojas.

Kiti neįvardyti šaltiniai tvirtino, jog po 5 dienų intensyvios slaugos palatoje ketvirtadienį kūdikį leidžiama išvežti iš ligoninės. Gydytojai patikino Madonną, kad Rocco būklė stabili ir jis savaitgalį gali būti jos namuose Los Andžele.

Dainininkė esą nusamdė kelias aukščiausios kvalifikacijos slauges, kurios rūpinsis vaiku dieną naktį.

Anot šaltinio, tik po metų paaiškės, ar per komplikuotą gimdymą dėl deguonies trūkumo buvo pažeistos Rocco smegenys. Tuo tarpu Madonnos atstovė spaudai ketvirtadienį paneigė, kad gimdyvei ar vaikui grėsė koks nors pavojus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.