Mados kritikų teismui šįsyk bus pristatyta arti septyniasdešimties modelių, alsuosiančių auksiniu rudeniu ir spindėsiančiu baltos žiemos prabanga, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Šią kolekciją kūriau įkvėpta gamtos simfonijos, jos metamorfozių, mano sukurtuose apdaruose šįsyk atsispindės visa spalvų paletė, pereinanti iš ankstyvo rudens iki gilios žiemos“, - sako E.Tatarinova, pabrėžianti, kad viskas – nuo audinių spalvos iki jų faktūros - atspindės pagrindinę šiųmetės kolekcijos idėją.

Pribloškiantys modeliai sukurti naudojant aukščiausios kokybės kašmyrą, šifoną ir šinšilo, sabalo bei audinių kailius tikrai nepaliks abejingų.

Į kolekcijos pristatymą pakviesta ne tik Lietuvos aukštuomenė, bet ir garbūs svečiai iš Šveicarijos, Rusijos, Ukrainos bei Baltarusijos. Savo apsilankymu „Femme Fatale“ mados namų atidarymą bei naujausios Ellos Tatarinovos kolekcijos pristatymą pagerbs ir Austrijos grafienė Catherine Baguenault, kelis dešimtmečius dirbanti mados redaktore ir mados laidų televizijoje kūrėja.

Ne ką mažesne intriga taps ir kolekciją pristatysiančios manekenės. Ant podiumo šįsyk pasirodys ne tik Ellos kolekcijų veidu tapusi galerininkė Danguolė Stachura, ištikima dizainerės kūninių gerbėja Asta Valentaitė, bet ir neseniai mama tapusi dainininkė Natalija Bunkė. „Man ji tikras moteriškumo ir karjeros aukštumų pasiekusios asmenybės įsikūnijimas”, - sako Ella Tatarinova.

Tai jau ketvirtoji kolekcija, kurią dizainerė pristato Lietuvoje. Mados srityje E.Tatarinova dirba daugiau nei penkiolika metų.