aA
JAV prezidentas Billas Clintonas antradienį išsuko iš kelio, kad pabūtų ”paprastu piliečiu” Clintonu ir galėtų suvalgyti priešpiečius McDonalde. Norėdamas užkąsti B. Klintonas sustabdė savo koledžą po oficialios ceremonijos, per kurią viceprezidentas Alas Goras tapo Demokratų partijos vadovu.
Bill Clinton in McDonalds
Bill Clinton in McDonalds
Iš restorano prezidentas pasirodė su didele stikline coca-colos rankose. “Suprantate, tai man buvo įprasta, kuomet aš buvau privatus asmuo, taigi, galbūt, nuo šiol aš tai darysiu dažniau”, sakė jis.

Nežiūrint žinomos Clintono meilės keptoms bulvytėms, nuo savo prezidentavimo pradžios jis likdavo nuošaly nuo greito maisto restoranų, išskyrus tuos atvejus, kada McDonalde sustodavo puodeliui kavos per savo rytinius pasibėgiojimus.

Įėjęs į restoraną Clintonas apstulbino vietinius gyventojus. Jis užsisakė apskrudusios vištos sumuštinį, keptų bulvyčių ir coca-colos. Jo dukra Chelsea užsisakė ledų ir pasakė nebuvusi McDonalde aštuonerius metus.

“Aš esu sveiko ir vegetariško maisto gerbėja”, sakė ji.

Pardavėjas atsisakė priimti Clintono užmokestį, tačiau nusileido, kai šis pasiūlė 20 dolerių arbatpinigių. “Eikit, vaikinai, ir pasilinksminkit”, pasakė ji.

Paskui kartu su pirmąja JAV ledi Hillary Rodham Clinton ir Chelsea priėjo prie prekystalio ir pozavo nuotraukoms.

“Jei aš vėl būsiu paprastu piliečiu, vėl pradėsiu tai daryti”, pasakė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.