aA
Du mėnesius vykusio žaidimo "Utenos vasara" pagrindinis prizas - sodyba su pirtimi ant ežero kranto - jau turi šeimininką. TV3 eteryje vakar paskelbtas žaidimo nugalėtojas - 24 metų Saulius Kiaulevičius iš Vilniaus.
S.Kiaulevičiaus laiškas, ištrauktas iš daugiau nei 500 tūkstančių laiškų, atsidūrė ant finalinio žaidimo "Utenos vasara" stalo. Aplinkui jį riedantis rutulys pamažu išstūmė kitus septynis "Utenos" alaus mėgėjus, turėjusius realią galimybę laimėti pagrindinį žaidimo prizą.

Artūrui Oržekauskui iš Kauno rajono, Eglei Grunevičienei ir Artūrui Patarakui iš Vilniaus teko "Utenos alaus" paguodos prizai.

Praėjusiais metais kartu su sodyba ant ežero kranto "Utenos vasaros" laimėtojui taip pat buvo įteikti ir visureigio rakteliai.

"Važiuojant į šią sodybą visureigio neprireiks. Namas - netoli nuo kelio. Šeimininkas čia galės ilsėtis ir žiemą, ir vasarą", - iš tolo mėlynu stogu šviečiančios sodybos privalumus vardijo žaidimą organizavusios reklamos agentūros "Videvita Vilnius" direktorius Žiedūnas Levinskas.

Tinkamos sodybos buvo ieškota ilgai. Reklamos agentūros darbuotojai išbandė visus įmanomus būdus: skaitė skelbimus, patys važinėjo po kaimus, lankėsi nekilnojamojo turto agentūrose.

Galiausiai buvo pasirinkta sodyba šalia Duobio ežero. Agentūros "Videvita Vilnius" direktorius Ž.Levinskas pasakojo, kad iš tėvo paveldėtą namą po miestus išsilakstę vaikai pardavė skaudama širdimi.

Laimėtojui kartu su iš išorės ir vidaus atnaujintu namu atiteko didžiulis sodas, svirnas ir senovinis klojimas. Pro verandos langus atsiveria nuostabus vaizdas į vos už šimto metrų esantį ežerą.

Bendrovės "Utenos alus" generalinis direktorius Arūnas Lubys sakė džiaugsiąsis, jeigu šiais metais sodyba atiteks gamtą mėgstančiam žmogui: "Namui prie ežero reikia daug investicijų ir laisvo laiko. Jeigu čia tik retsykiais atvažiuosi, sodyba kaipmat žolėmis apaugs. Užtat aš savąją ir pardaviau".

Paklaustas, ar žaidimas "Utenos vasara" turėjo įtakos alaus pardavimui, atostogaujantis bendrovės vadovas A.Lubys juokavo: "Pažiūrėkite, net šešias tonas laiškų su kamšteliais nuo "Utenos alaus" butelių gavome. Ar tai nėra įrodymas, kad mūsų alus - populiarus".

"Lietuvos rytas"