aA
"Embedded Solutions" atlikta apklausa parodė, kad elektronine įranga besinaudojantys profesionalai prisibijo mobiliųjų technologijų skverbimosi į jų asmeninį gyvenimą.
Pranešime teigiama, kad 55 proc. apklaustųjų tiki, kad "kontora kišenėje" technologijų plitimas yra skverbimasis į asmeninį gyvenimą namie. Dar pastebima, kad moterys tai pripažįsta labiau nei vyrai.

84 proc. apklaustųjų teigė naudojantys mobiliuosius telefonus, 47 proc. nešiojasi popierinį segtuvą, 18 proc. naudojasi kišeniniais kompiuteriais ir 15 proc. dirba nešiojamaisiais kompiuteriais.

Paklausti apie tai, kokiems tikslams jie naudotų naujos kartos elektroninius įrenginius, 94 proc. dalyvavusių apklausoje atsakė, jog tikrintų elektroninį paštą ir 89 proc. teigė, jog naršytų internete.

Apklausoje taip pat buvo pateiktas klausimas apie tai, koks faktorius labiausiai nulemtų naujos mobiliosios įrangos pasirinkimą. Svarbiausi veiksniai eilės tvarka yra kaina, naudojimo patogumas, galimybės, dydis, maitinimo elemento darbo trukmė.

Mažiausią reikšmę turintys faktoriai apklausos duomenimis yra spalva, stilius ir gamintojo vardas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.