aA
"Office 1" frančizės gavėja bendrovė "Alnos biuro sistemos" rudenį atidarys biuro reikmenų interneto parduotuvę, į kurią bus investuota apie 0,1 mln. Lt.
Planuojama, kad ateityje užsakymai internetu sudarys per 30% "Office 1" tinklo apyvartos.

Praėjusių metų rugsėjo mėn. įsteigta "Alnos biuro sistemos", kuriai priklauso biuro prekių tinklas "Office 1", jau parengė spalio mėn. numatytos pristatyti interneto parduotuvės techninį projektą. "Alnos biuro sistemos" generalinė direktorė Alytė Šatikienė sako, kad preliminari minėto projekto sąmata – apie 100 tūkst. litų.

Šiam projektui įgyvendinti pasirinkti "Microsoft" naujausi elektroninės komercijos kūrimo ir valdymo programiniai įrankiai, kurie leis plėsti šią sistemą, sujungiant ir verslo partnerių apskaitos sistemas.

Internete klientams bus siūlomas per 3.000 pavadinimų biuro įrangos ir kanceliarijos asortimentas iš 5 "Office 1" centrų Lietuvoje.

"Alnos biuro sistemos" šiuo metu turi per 2000 nuolatinių klientų, iš kurių 1000-čiui leidžiama prekes pirkti kreditan. Pagal parengtą projektą atsiskaityti už internete užsisakytas prekes kol kas bus galima įprastu būdu: grynaisiais, pavedimu arba išankstiniu apmokėjimu.

Ponia Šatikienė tikisi, kad rudenį Lietuvoje atsiras bankų, kurie bendrovės klientams leis už prekes apmokėti mokėjimo kortelėmis internetu.

"Verslo Žinios"