aA
58 metų britas Stiuartas Hilas, kuris savo gimtinėje geriau žinomas kaip "Kapitonas Katastrofa", per 24 valandas prarado laivą, žmoną ir namus.
Kaip ketvirtadienį rašo Didžiosios Britanijos bulvariniai laikraščiai "Sun" ir "Express", buriuotojas mėgėjas, kurio nesuskaičiuojamoms gelbėjimo akcijoms britų pakrantės apsauga jau išleido daugiau kaip 63 tūkst. eurų, prie Šetlendų salos vėl buvo ištrauktas iš apvirtusios jachtos.

Šį kartą sugrįžęs ant žemės jis dar sulaukė savo žmonos Vi (Vi) skambučio, kad ji po 33 metų vedybų nusprendė skirtis. Ji sakė jau pardavusi jų bendrą namą ir ketinanti keliauti pas savo draugę į Prancūziją.

Darbą S.Hilas prarado jau birželį, kai bankrutavo jo interneto firma. Nepaisydamas užklupusių nesėkmių, S.Hilas kuria didelius planus ateičiai: nors neturi leidimo buriuoti ir orientacijai atviroje jūroje naudojasi kelių atlasu, jis ketina kuo greičiau apiplaukti britų salas.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.