aA
Antradienio pavakare į Ukmergės rajono policijos komisariatą kreipėsi 23 metų jonavietė R.E. Jį tvirtino tapusi žagintojo auka.
Mergina papasakojo, kad šalia Ukmergės autobusų stoties stabdė pakeleivingus automobilius. Apie 15 valandą sustojo vyšninės spalvos "Audi 80". Šiuo automobiliu važiavęs vidutinio amžiaus vyriškis sutiko pakeleivę nuvežti į Uteną.

Tačiau vairuotojas, pavažiavęs iki Radiškio tilto, įsuko į mišką. Čia jis pakeleivę pavaišino vynu ir saldainiais, o po to - išžagino.

Jonavietė tvirtino nesipriešinusi, o vyriškis nenaudojęs prieš ją jėgos.

Po lytinio akto automobilio vairuotojas merginą parvežė atgal prie Ukmergės autobusų stoties.

Įvykį tiriantiems Ukmergės prokurorams pagal merginos nurodytą ją pavėžėjusio "Audi 80" valstybinį numerį pavyko išsiaiškinti, kad automobilį vairavo Anykščių rajono gyventojas. Vakar jis dar nebuvo apklaustas.

Šešių klasių išsilavinimą turinti, niekur nedirbanti ir nesimokanti jonavietė savo paaiškinime nurodė, kad į Uteną važiavo elgetauti.

Tvarkingai apsirengusi, niekuo iš kitų neišsiskirianti mergina teigė pakeleivingomis mašinomis važinėjanti po šalies miestus ir prašanti žmonių maisto, pinigų ir kokių nors daiktų.

"Lietuvos rytas"