aA
Gražuolė, diskvalifikuota iš konkurso todėl, kad atsisakė leisti vienam iš organizatorių nulaižyti plaktą grietinėlę nuo savo kūno, prisiteisė 2,4 milijonų dolerių kompensaciją.
33 metų Vanessa Steele Inman teigimu, 1997-aisiais vykusio tarptautinio konkurso "Mis nuogumas" rezultatai buvo neteisėti, nes ji buvo pašalinta iš renginio, kai atsisakė patenkinti vieno iš organizatorių Jacko Galardi reikalavimą leisti nulaižyti grietinėlę nuo jos krūtų.

Moteris prisipažino, kad jos atsisakymas supykdė renginio Džordžijos valstijoje organizatorius, kurie apkaltino ją apgavyste ir diskvalifikavo iš konkurso.

Inman įtikino teismo prisiekusiuosius, kad ji būtų laimėjusi konkursą ir apkaltino renginio organizatorius pažeidus valstijos grožio konkursų organizavimo įstatymus, pranešė vietos spauda.

"Jis pasakė: "Ar tu žinai, kas aš esu? Man buvo tikrai nesvarbu, kas jis, nes aš nenorėjau, kad kas nors mane liestų ar glamonėtų," sakė moteris, kalbėdama apie Galardi.

Striptizo klubas "The Pink Pony" Atlantoje, jos savininkas Galardi bei kiti konkurso organizatoriai privalės sumokėti kompensaciją Inman, kuri šiuo metu dirba modeliu Pitsburge.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.