aA
37 metų Laura Lewis ir dar du bendraautoriai neseniai užbaigė savo penktąją ir paskutinę knygą apie stebuklus. “Heavenly Miracles” yra istorijų apie mirtį ir mirimą santrauką. Ją planuojama išleisti lapkričo mėnesį. Gegužę L.Lewis sužinojo, kad krūties vėžys, kuriuo ji susirgo prieš ketverius metus, išplito į stuburą. Daktaras sakė, kad jai liko gyventi tik du mėnesius.
“Tai buvo gražus dramatiškas antausis”, kalbėjo bendraautorė Jenniferė Basye Sander. Po pirmojo šoko ji suvokė, kad knyga bus išleista tik po L.Lewis mirties. “Šios istorijos yra apie mirtį ir dangų, o aš negaliu pakelti minties, kad man teks leisti knygą lapkričio mėnesį, kai Laura bus jau mirusi.”

Todėl J.B.Sander rado būdą išleisti knygą dabar - kaip elektroninę knygą, kurią jos kartu publikuos per mėnesį. Ji įkalbėjo savo leidėją Williamą Morrową laikinai atiduoti autorines teises penkioms iš 32 knygos istorijų, o elektroninė leidykla “MightyWords” sutiko jas išleisti veltui. Visos pajamos atiteks L.Lewis.

Laura Lewis laiminga, kad leidyba jau prasidėjo, bet labiausiai džiuginantis dalykas yra elektroniniai skaitytojų laiškai. “Aš sakiau savo dukrai Olivijai, kad yra žmonių, kurie rašo mums, kurie meldžiasi už mus. Tai ją paguodžia ir ji jaučiasi stipri. Tikriausiai aš knygos jau nebepamatysiu, bet yra nuostabu žinoti, kad tai nepasibaigs su manimi.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.