aA
Klaipėdoje per “Jūros” šventę rengiamas koncertas, kurio skelbiami dalyviai net nepakviesti renginyje dalyvauti.
Lietuvos žiniasklaidoje plačiai reklamuojamas šeštadienį Klaipėdos Vasaros koncertų estradoje vyksiantis koncertas “Karnavalo balius”, kuriame dalyvaus nemažai šalies muzikos grupių. Tarp renginio dalyvių reklaminiuose šaukiniuose minimos grupės “Naktinės personos” ir “ŽAS”.

Šių grupių vadybininkas Artūras Butkevičius trečiadienį BNS sakė, kad "ŽAS" ir "Naktinės personos" į šį koncertą kviestos nebuvo ir jis labai nustebo išgirdęs, kad jie savaitgalį turės dalyvauti koncerte Klaipėdoje. A.Butkevičius užtikrino, kad šios dvi grupės į koncertą Klaipėdoje tikrai neatvyks.

Koncertą “Karnavalo balius”rengia privati firma “Olsona”. Koncerto rėmėjo, radijo stoties “Bumsas” komercijos direktorius Valdas Okunevas BNS sakė, kad trečiadienį su “Naktinėmis personomis” kalbėta dėl dalyvavimo koncerte ir ši grupė toliau reklamuojama, kaip viena renginio dalyvių. Tuo tarpu “žasai”, pasak V. Okunevo, koncerte dėl užimtumo pranešė nedalyvausiantys.

Pasak “Bumso” komercijos direktoriaus, koncerte dar dalyvaus Arina su grupe, “Rebelheart”, “Mink taką” bei “Mango”. Koncertą planuoja vesti anekdotų karalius Raimundas Šilanskas.

Šiemet pirmą kartą Klaipėdoje “Jūros” šventės organizavimu užsiėmė įkurta viešoji įstaiga “Jūros šventė”.

Šventės rengėjai teigia, kad su komercinių renginių organizatoriais iškyla nemažai nesklandumų, jie dažnai nevykdo susitarimų, todėl buvo sugalvotas būdas, kaip nuo tų nesklandumų atsiriboti.

Rengėjai platinamoje šventės programoje kai kuriuos komercinius renginius pažymėjo specialiais ženklais. Šis koncertas taip pat pažymėtas ženklu, kuris reiškia, kad jis rengiamas privačia iniciatyva, tad šventės organizatoriai neatsako už jų kokybę bei galimus organizacinius nesklandumus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.