aA
Tuo metu "Lietuvos energijos" Klaipėdos elektros tinklų filialo specialistai remontavo jachtos apgadintą aukštos įtampos elektros liniją.

Kurorto restoranų ir parduotuvių šaldytuvuose ištirpo valgomieji ledai, daugelis atšilusių maisto produktų nebetiko ilgesniam saugojimui.

Nidos viešbučio "Parnidžio kopa" gyventojai liko be vandens, nes be elektros neveikia vandens tiekimo sistema.

Iki pietų negalėję nusiprausti vokiečiai piktinosi ne tik kava iš termosų.

"Parnidžio kopos" viešbučio koridoriai yra be langų, todėl čia gyvenę užsieniečiai buvo priversti naudotis žibintuvėliais.

Juodkrantės "Ąžuolyno" poilsio namų registratorė Vaida Vaitonienė sakė, jog pas juos gyvenantys turistai iš Vokietijos taip pat piktinosi, kad avarija likviduojama dienos metu.

Apie tai, kad nebus elektros, buvo pranešta iš anksto, todėl restorano darbuotojos pusryčius švediškam stalui paruošė dar vakare.

Nors didesnių nepatogumų užsieniečiai nepatyrė, jie niekaip negalėjo suprasti, kodėl iki pietų negalės bankomatuose išsikeisti pinigų.

Būrelis pasipiktinusių vokiečių nusiramino tik tada, kai kažkas jiems juokaudamas paaiškino, jog laidus netikėtai nugraužė pelės.

Neringiškiai viską vertino daug atlaidžiau ir džiaugėsi, kad apie elektros linijos remonto darbus buvo iš anksto įspėti.

Buvo pranešta, kad elektros nebus nuo ryto keturių iki 15-16 valandos. Elektra įsižiebė anksčiau - jau apie vidurdienį.

"Lietuvos rytas"