aA
Didžiojoje Britanijoje į madą atėjo... dantų kabės, dėl kurių anksčiau ištisos moksleivių kartos sulaukdavo pašaipų. Kaip ketvirtadienį rašo laikraštis "The Daily Telegraph", paaugliai laiko jas ne tik "madingomis, bet ir seksualiomis".
Dantys
Dantys
Žandikaulių ortopedas Jonathanas Sandleris (Džonatanas Sandleris) patvirtino, kad dantų kabės tapo mados aksesuaru. Vaikinai prašo breketų, išmargintų jų mėgstamos futbolo komandos spalvomis, o merginos - tinkančių, prie savaitgalio apdarų. J. Sandleris teigė jau turėjęs pacientų, kurie atėję konsultacijų labai nusivildavo, kai paaiškėdavo, kad jiems nereikia kabių.

Manoma, jog prie to, kad dantų kabės šiandien tapo visuotinai priimtinu dalyku, prisidėjo ir Holivudo žvaigždės Tomas Cruise'as (Tomas Kruzas) bei Whoopi Goldberg (Vupi Goldberg), taip pat popatlikėja Britney Spears (Britni Spyrs), princai Williamas (Viljamas)ir Harry (Haris).

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.