aA
Vilniuje dėl anoniminės žinutės internete trečiadienio pavakarę iš darbo patalpų buvo evakuoti LNK televizijos darbuotojai. Atsakingos tarnybos pastatą patikrino ir jokių sprogmenų nerado. LNK darbuotojai grįžo į savo darbo vietas, DELFI pranešė Gediminas Malaškevičius, LNK atstovas spaudai.
Vilniaus policija, ugniagesiai ir greitojo reagavimo rinktinės "Aras" išminuotojai į Šeškinės rajone įsikūrusį televizijos pastatą buvo iškviesti po to, kai LNK muzikinės laidos "Nacionalinė muzikos lyga" vedėja Livija Gradauskienė, skaitydama DELFI komentarus, rado skaitytojo komentarą, esą laida neįvyks, nes pastatas užminuotas.

Tai ne pirmas kartas, kai DELFI komentaruose grasinama susprogdinti kokį nors pastatą. 2001 m. rugsėjo 11 d. DELFI skaitytojas teigė padėjęs bombą “Lietuvos” viešbutyje. Viešbučio gyventojai buvo evakuoti, pastatas apieškotas, sprogmenų nerasta. Tačiau teisėtvarkos institucijoms vėliau pavyko rasti komentaro autorių, kuris pasirodė besąs Kauno technologinio universiteto studento brolis.

DELFI visuomet bendradarbiauja su teisėtvarkos institucijomis, padedami išsiaiškinti komentarų, kurių turinys prieštarauja įstatymams, autorius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.