aA
Stephenas Kingas planuoja pirmąjį tiesioginės leidybos eksperimentą - pirmadienį internete jis pateiks skaitytojams savo naujos novelės skirsnį, už kurį skaitytojai prašomi susimokėti.
Pirmoji “The Plant” dalis pasirodys S.Kingo interneto svetainėje 24 liepos, o antroji - rugpjūčio 21. Trečioji dalis numatyta rugsėjį, jei mokestis pasieks ar pralenks 0,75 dolerio už vieną perskaitytą kopiją, kaip teigiama liepos 11-osios laiške skaitytojams. Už kiekvieną kopiją prašoma atsiųsti 1 dolerio čekį ar perlaidą.

S.Kingas savo veiksmus apibūdina kaip “galimybę įkišti nosį į leidybos pramonę”.

“Mano draugai, mes galime tapti baisiausiu “didžiosios leidybos” košmaru,” rašoma interneto puslapyje. “Šios knygos ne tik neįrištos, jos net ne e-knygos. Be to, nereikia jokių varginančių kodavimų”.

Novelėje pasakojama apie vynmedį “vampyrą”, kuris užima leidybos kompanijos biurus ir žada finansinę sėkmę už paaukotus žmones.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.