aA
Nežiūrint į tai, jog nėra jokių oficialių pranešimų kiek gi kainuos nauji “Microsoft” programiniai produktai, “Amazon.com” tinklapis jau paskelbė siūlomas “Windows XP” operacinės sistemos kainas.
"Windows XP"
Paskelbtos naujos programinės įrangos kainos praktiškai nesiskiria nuo dabartinių. “Windows XP Home Edition” pilna versija kainuotų 199 JAV dolerius (800 Lt), o įdiegtos operacinės sistemos atnaujinimas (“upgrade”) – 99 JAV dolerius (400 Lt). “Professional Edition” kainuotų brangiau – 299 JAV dolerius (1200 Lt) ir 199 JAV doleriai (800 Lt) už atnaujinimą.

“Microsoft” siūlo “Windows XP Home Edition” naudoti namų kompiuteriyje, o “Windows XP Professional Edition” – biure. Kaip teigia “Microsoft”, dauguma paprastų vartotojų vargu ar pastebės skirtumą tarp šių operacinių sistemų. Už papildomus 100 JAV dolerių į “Professional Edition” įdiegta kompiuterio valdymo per atstumą galimybė, dviprocesorinių sistemų palaikymas, NTFS bylų sistema ir papildomos valdymo priemonės..

“Microsoft” prašymu, šios kainos iš “Amazon.com” buvo pašalintos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.