aA
Klaipėdoje nuo automobilių vagių nukentėjo du Vokietijos piliečiai. Į Klaipėdos policiją kreipęsis Vokietijos pilietis pranešė, kad trečiadienio rytą Giruliuose, poilsio stovykloje "Žuvėdra", pasigedo mikroautobuso "Volkswagen".
Automobilis
Automobilis
11 metų senumo mikroautobuse buvo vokiečio dokumentai, drabužiai, kiti daiktai. Patirtą žalą Vokietijos pilietis įvertino per 30 tūkst. litų. Policijos teigimu, automobilis buvo apdraustas.

Klaipėdoje pastaruoju metu itin dažnos mikroautobusų vagystės. Pastarąjį mėnesį mieste pavogti keli mikroautobusai su kroviniais.

Kitas Vokietijos pilietis trečiadienio vakarą savo automobilio pasigedo Šaulių gatvėje. Vagys pavogė jo 13 metų senumo automobilį "Mercedes Benz".

Pavogtą automobilį Klaipėdos policijos autotransporto vagysčių skyriaus kriminalistai apie 21.30 val. surado ir sulaikė Klaipėdos rajone, Mozūriškių kaime.

Automobiliu važiavo klaipėdiečiai 28 metų Manfredas Budrikis ir 27 metų Dainius Lisauskas. Šie gerai policijai žinomi vyriškiai sulaikyti ir uždaryti į policijos areštinę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.