aA
Žinynas „Expert Guides“ įtraukė advokatų kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ partnerę Aušrą Mudėnaitę tarp verslo teisės lyderių moterų (kategorijoje „Guide to the World's Leading Women in Business Law”). Anot advokatų kontoros, nekilnojamojo turto ir statybos teisėje besispecializuojanti A. Mudėnaitė yra vienintelė į šį žinyną patekusi teisininkė iš Lietuvos.

Kaimyninėse šalyse – Latvijoje ir Estijoje – žinynas į kategoriją „Guide to the World's Leading Women in Business Law” įtraukė taip pat po vieną teisės ekspertę.

„Expert Guides“ – tai „Euromoney Institutional Investor PLC“ leidybos grupės rengiamas teisės žinynas, jau 15 metų rekomenduojantis pasaulyje pirmaujančius teisininkus visose verslo teisės srityse. Informacija apie teisininkus yra atnaujinama kas dvejus metus, atliekant tyrimus ir apklausas daugiau nei 60 šalių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.