aA
Televizijos kanalo TV3 laidos "TV pagalba" vienas iš gelbėtojų - Gediminas Jaunius pirmadienį įstojo į Tėvynės sąjungą. Tai Eltai pirmadienį patvirtino Tėvynės sąjungos primininkas Andrius Kubilius. Pats G.Jaunius savo apsisprendimą įstoti į konservatorių gretas vadino "labai nuosekliu, natūraliu žingsniu".
Gediminas Jaunius
Gediminas Jaunius (TV3 nuotrauka)
"Trejus metus praleidau jėzuitų vienuolyne, studijavau Kauno kunigų seminarijoje, mano politinė orientacija niekuomet nesikeitė - visuomet buvau dešiniųjų pažiūrų ir konservatoriams jau seniai jaučiau simpatijas", - Eltai pirmadienį sakė G.Jaunius.

G.Jaunius sakė kol kas tik įstojęs į partiją ir neturįs didesnių įsipareigojimų joje. Tačiau planų susijusių su politine veikla, anot G. Jauniaus, yra daug, kokių - G. Jaunius sakė kol kas nenorįs atskleisti.

"Politikai apskritai yra kiek atitolę nuo žmonių ir tradicinės partijos vienu metu buvo užmiršusios paprastą žmogų. Tuo tarpu aš kasdien tiesiogiai bendrauju su žmonėmis, todėl ir vienas iš mano tikslų - padėti grįžti politikams prie tiesesnio bendravimo su žmonėmis", - aiškino G. Jaunius.

Vasario mėnesį į Tėvynės sąjungą įstojo pramogų verslo atstovas Algis Ramanauskas-Greitai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.