aA
Vladimiras Putinas pareiškė įsivaizduojąs, koks turi būti jo įgaliojimų valstybės vadovo poste perėmėjas. "Kandidatą rinkti jau pradėta seniai - prieš ketverius metus. Aš įsivaizduoju, koks turi būti šis žmogus - doras, sąžiningas, norintis ir galintis tarnauti savo tautai ir pajėgiantis tai daryti pagal savo dalykines ir asmenines savybes", - sakė V.Putinas.
Vladimir Putin
Vėliau atsakydamas į žurnalistų klausimus, iš kokių struktūrų mėgins atrinkti galima savo įpėdinį V.Putinas sakė: "Tam yra įvairiausių vietų".

"Niekas nemanė, kad ministras pirmininkas gali būti iš nuolatinės atstovybės Europos Sąjungoje", - sakė jis.

"Pas mus dabar yra žmonių, iš kurių šaipomasi, ir yra žmonių į kuriuos žiūrima rimtai, bet aš neatmetu galimybės, jog praeis kiek laiko, ir tie, iš kurių buvo šaipomasi, taps profesionaliais žmonėmis. O tie, į kuriuos dabar taip žiūrima, gali, neduok Dieve, padaryti klaidą ir sužlugdyti savo karjerą", - sakė V.Putinas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.