aA
Kauno meras V.Šustaukas teigia, kad jei bus išrinktas į Seimą, mero kėdę perleisiąs Naujosios sąjungos atstovui. Po susitikimo su NS pirmininku A.Paulausku V.Šustauskas patvirtino, kad jei bus išrinktas į parlamentą, jo vietą užims pirmasis vicemeras E.Tamašauskas.
"Bus taip kaip sutarta", tvirtino V. Šustauskas.

Kalbėdamas apie susitikimą su V. Šustausku, A. Paulauskas sakė, kad "iš esmės rinkimai jau prasidėjo ir tai dalis susitikimų su rinkėjais".

Jis teigė domėjęsis, kaip Kauno miesto valdyboje ir taryboje sekasi dirbti NS nariams".

Kauno savivaldybėje V. Šustausko vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga, savivaldybių rinkimuose kovą gavusi 11 mandatų, ir socialliberalai, taryboje turintys 8 vietas, yra sudarę koaliciją.

"100 dienų atidirbome, pasiginčijame, bet randame vieningą nuomonę", darbą su socialliberalais apibūdino V. Šustauskas. Penktadienį sueina 100 dienų, kai jis oficialiai tapo Kauno meru.

A. Paulauskas yra pirmasis politinės partijos lyderis, oficialiai susitikęs su Kauno miesto meru. Pirmadienį su V. Šustausku susitikti planuoja Tėvynės liaudies partijos pirmininkė Laima Andrikienė.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.