aA
Edita Žiobienė tęsia darbą kaip vaiko teisių apsaugos kontrolierė ir nekomentuoja, ar imsis kokių nors veiksmų, kad Seimas grįžtų prie jos atsistatydinimo pareiškimo svarstymo, rašo „Kauno diena“.
Dėl E. Žiobienės - nežinia
© A.Solomino nuotr.

Prieš dvi savaites Seimo plenariniame posėdyje 31 balsu prieš 33 ir dar 33 susilaikius nebuvo pritarta tam, kad būtų svarstomas nuo šių metų kovo vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus poste dirbančios E. Žiobienės atsistatydinimo pareiškimas.

Tuomet ji pareiškė dar svarstysianti, ką daryti - ar toliau eiti šias pareigas visą kadenciją, ar rašyti naują pareiškimą, ar laukti, kol Seimas anksčiau ar vėliau galbūt imsis ankstesnio svarstymo.

E. Žiobienė šiuo metu neatsakinėja į gana gausiai žurnalistų užduodamus klausimus, ar jau apsisprendė, ką daryti toliau, ji žada apsisprendusi pranešti apie tai spaudos konferencijoje.

E. Žiobienė atsistatydinimo pareiškimą teikė protestuodama prieš Drąsiaus Kedžio šalininkų, vadinamųjų kovotojų su pedofilija, spaudimą.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.