aA
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas padarė Vidaus reikalų ministerijos vadovybės personalo pakeitimų.
Vladimir Putin
Kaip antradienį pranešė Rusijos prezidento spaudos tarnyba, V.Putinas savo įsaku paskyrė Nikolajų Bobrovskį vidaus reikalų ministro pavaduotoju - Kriminalinės milicijos tarnybos viršininku. Vidaus reikalų ministro pavaduotoju - Užnugario tarnybos viršininku - paskirtas Michailas Ignatjevas.

Prezidentas taip pat paskyrė Aleksandrą Čekaliną vidaus reikalų ministro pavaduotoju - Viešojo saugumo tarnybos viršininku, atleidęs jį iš vidaus reikalų ministro pavaduotojo pareigų.

V.Putinas savo įsakais atleido iš vidaus reikalų ministro pavaduotojų pareigų vidaus tarnybos generolą pulkininką Piotrą Neleziną ir milicijos generolą leitenantą Valentiną Černiavskį.

Rusijos prezidentas savo įsaku taip pat atleido M.Ignatjevą iš vidaus reikalų ministerijos užnugario vidaus kariuomenės vyriausiojo vado pavaduotojo pareigų ir atleido jį iš karinės tarnybos, pranešė V.Putino spaudos tarnyba.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.