aA
Bendrovė “Electronic Arts” džiaugiasi per paskutinį mėnesį sulaukusi daug klausimų apie “naująjį” jų žaidimą. Dalis žaidimo kūrėjo Willo Wrighto atsakymų į pateiktus klausimus publikuojama bendrovės svetainėje svetainėje.
"The Sims Online"
- Ar kada nors įsivaizdavai esąs “Sim” pasaulio gyventojas, ar norėtum juo būti?

Aš dažnai įsivaizduoju gyvenąs “Sim” pasaulyje, tačiau niekada nenorėčiau to patirti tikrovėje (per daug jau blogybių gali ten nutikti).

Kai žaidimas bus išleistas ar prisijungsite prie kitų ir žaisite kartu? Jei taip, tai kaip bus galima jus atpažinti?

Greičiausiai aš irgi žaisiu “The Sims Online”. O kaip mane bus galima atpažinti aš dar nežinau, gal herojų pavadinsiu savo vardu.

Ar žaidimo metu bus galima stebėti kaip personažas dirba? Ar numatėte galimybę leisti personažui dirbti kitų žaidėjų sukurtose parduotuvėse?

Taip. Jūs galėsite ne tik stebėti, bet ir valdyti savo dirbantį personažą. Jis galės dirbti namuose ar susirasti darbą kito žaidėjo sukurtame versle, o gal netgi įdarbinti kitus savo kompanijoje.

Kaip vyks bendravimas? Ar norint ką nors pasakyti bus galima tik rinktis iš duotų frazių variantų ar bus galima sakyti ir savo sugalvotą tekstą?

Galėsite sakyti ką tik norite, taip pat galėsite pasirinkti (iš maždaug 64 galimybių) kaip turėtų elgtis jūsų personažas tuo metu, kai jūs kalbate.

Ar žaidime bus įmanoma susituokti? Jei taip, kaip išspręsite namų problemą, vienas namas dings, ar bus galima turėtu abu namus (vyro ir žmonos)?

Vestuvės bus įmanomos, tačiau mes dar nenusprendėme ar persikėlimas bus būtinas.

Ar žaidime bus valdžios institucijos (vyriausybė, seimas)?

Bandome sukurti klubo/bendrijos struktūrą, tad jei bus iniciatyva iš žaidėjų pusės, manau ir vyriausybę suburti bus įmanoma.

Labai įdomu kas vyks tada, kai aš nebūsiu internete ir nežaisiu žaidimo? Kaip tada elgsis mano personažas? Ar jis miegos?

Kai jūsų nebus žaidime jūsų namas bus neaktyvus (nebent jei name gyvensite ne vienas, tada namas bus aktyvus), jame nieko nevyks, o jūsų personažas išnyks.