aA
Grupė pensininkų, pozavusių pagyvenusiems žmonėms skirtam kalendoriui, nenoromis tapo sekso simboliais. Į aštuntą ar devintą metų dešimtį įkopusių Floridos gyventojų teigimu, juos nuolat persekioja pagyvenusios moterys, norinčios užmegzti meilės romanus.
Laughing Couple
6 iš 20 “sekso simbolių” yra įstatyti širdies stimuliatoriai, o kiti sveiksta po operacijų.

Kalendorius buvo išleistas Lantanoje įsikūrusių pagyvenusių žmonių globos namų, kuriuose moterų yra 3 kartus daugiau nei vyrų, iniciatyva.

88 metų Harry Levinsonas laikraščiui “New York Times” prisipažino, kad jeigu būtų žinojęs, jog taps toks populiarus ir geidžiamas, būtų labiau rūpinęsis savimi anksčiau.

Kitas kalendoriaus “modelis”, 89 metų Paulas Smallenas taip pat sakė: “Aš myliu šias moteris, tačiau noriu, kad jos paliktų mane ramybėje. Jos visur mane persekioja. Esu labai pavargęs.”

Kitas "modelis" pridūrė: “Kai kurie iš mūsų jau neturi visų savo kūno dalių, kiti – gyvena su tomis, su kuriomis negimė.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.