aA
Nepaprastai vertinga ir reta beisbolo kortelė su vienos garsiausių komandų “Pitsburg Pirats” žaidėjų Johnu Peteriu “Honus” Wagneriu, buvo parduota “eBay” aukcione už 1,265 mln. dolerių.
Pardavimo kaina kartu su siūlomąja kaina 1,1 mln. dolerių ir 15% komisiniais, yra ne tik didžiausia kada nors sumokėta už beisbolo kortelę, bet ir didžiausia suma sumokėta eBay aukcione

Labai retą 1909 kortelę, žinomą kaip “T206 Honus Wagner”, pardavė Ilinojaus kolekcionierius Michealas Gidwitzas. Pradinė 10 dienų vykusio aukciono kaina buvo 0,5 mln. dolerių. Per kelias minutes ši suma išaugo iki 550 tūkst. dolerių ir kilo iki padangių.

Iš viso kortelės kaina buvo pakelta 13 kartų. Didžiausią kainą pasiūlė nežinomas sporto gerbėjas kolekcionierius iš Pietų Kalifornijos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.