aA
Kino kompanijos "Universal Studios" atstovai pirmadienį pareiškė, kad bendradarbiaudami kartu su TV kanalo "Discovery" projektu "Gyvūnų planeta" jie ketina sukurti dar vieną atrakcioną kompanijos teminiuose pramogų parkuose Holivude ir Orlande.
Projektas pavadinimu "Gyvūnų planeta gyvai" pramogų parkų lankytojams turėtų būti pristatytas dar pavasarį.

Nors projekto organizatoriai nėra linkę atskleisti naujojo atrakciono detalių, tačiau greičiausiai apvalioje arenoje arba teatro scenoje šeimininkaus "Gyvūnų planetos" vedėjai, vyks gyvūnų pasirodymai, bus demonstruojami vaizdo klipai.

"Mes su nekantrumu laukiame naujojo atrakciono pasirodymo ir siejame dideles viltis su "Gyvūnų planetos" atributikos, vaizdo klipų ir netgi muzikos prekyba," teigė Stephanie Sperber, "Universal Studios" bendros rinkodaros ir bendradarbiavimo skyriaus vadovė.

Nuo 1996-ųjų egzistuojantį projektą "Gyvūnų planeta" gali žiūrėti daugiau kaip 60 milijonų kabelinės televizijos žiūrovų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.