aA
Šiandien pasirodys galutinė “Windows Media player 7” versija, taip dar padidindama “Microsoft” ir “RealNetworks” konkurenciją.
Analitikai teigia, kad šis “Microsoft” produktas nėra labai novatoriškas, tačiau jis leis programinės įrangos gigantui įsitvirtinti greitai augančioje rinkoje.

“Windows Media player 7”, kurio “beta” variantas buvo išleistas dar kovo mėnesį, siūlo “Adaptec” kompaktinių diskų klausymosi technologiją. Šis grotuvas turi ir kompaktinių diskų įrašymo galimybę.

“Mūsų “viskas viename” grotuvas leis džiaugtis skaitmenine muzika tiek šių dienų vartotojui, tiek ir tiems, kurie nežengia “koja kojon” su naujausiomis technologijomis”, - sakė “Microsoft” daugialypės terpės programų skyriaus vadovas Kevinas Unangstas.

Naudodamas kompaktinių diskų įrašymo funkciją, “Windows Media player 7” leis lengvai perkelti skaitmeninę muziką, įskaitant ir MP3 ar “Windows Media” bylas, saugomas kompiuterio atmintyje, į standartinius muzikinius kompaktinius diskus, kuriuos bus galima klausytis naudojant namų ar automobilio grotuvus.

Siekdama populiarumo, “Microsoft” pasirašė sutartį su įrašų kompanija “EMI Recorded Music”, norėdama pasiūlyti daugiau nei 100 muzikinių albumų ir per 40 singlų “Windows Media player 7” vartotojams per bandomąjį (trial) laikotarpį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.