aA
Laidoje “Korida” radikalas Vytautas Šustauskas pareiškė neatmetąs galimybės į Seimo rūmus atsinešti ginklą ir panaudoti jį pagal paskirtį. Esą Armėnijos Parlamente nušovus keletą politikų, reikalai iš karto pakrypo į gerą pusę. Kol kas neaišku, kaip į šiuos populisto pareiškimus sureaguos Valstybės saugumo departamentas. Tačiau V.Šustauskas teigia nebijąs ir dar kartą “belangėje” pasėdėti.
Vytautas Šustauskas
Vytautas Šustauskas

Praėjo jau daugiau nei pusė metų kai V.Šustauskas “darbuojasi” Seime. Per tą laiką mūsų aprašomas herojus nieko įspūdingo nenuveikė, nors žadėjo įvesti tvarką, pagerinti paprastų žmonių gyvenimą, į vietą pastatyti visus vagis ir korumpuotus valdininkus. Pasiteiravus, kodėl neįgyvendina savo pažadų, V.Šustauskas tvirtino, kad vienas Seime jis nieko negalįs padaryti.

V.Šustauskas atkreipia dėmesį, kad viena didžiausių blogybių Lietuvoje – žiniasklaida, kuri neaprašo nei vieno jo gero darbo, o mini tik skandalus. Esą iš tikrųjų jis ne tik šoka baikerių šventėse, bet ir užsiima rimta veikla, kurios kažkodėl niekas nepastebi.

Matyt, kiekviena valstybė turi savo “šustauską”, bet lietuviškas V.Šustauskas visgi unikalus, ir iki šiol turįs daug rėmėjų. Štai ir laidoje “Korida” V.Šustauskui pritariančių buvo dvigubai daugiau nei jį vertinančių kritiškai. Per požiūrį į šį žmogų atsiskleidžia nemažos dalies Lietuvos gyventojų mentalitetas.

Kai kuriems žemesnio išsimokslinimo žmonėms labai imponuoja, kad V.Šustauskas savo asilą pavadino landsbergiu, o ožį – kubiliumi. Kai kam labai patinka radikalo pareiškimai, jog problemas reikia spręsti duodant į snukį tiems politikams, kurie nepatinka V.Šustauskui. Daugiausiai simpatijų V.Šustauskas sulaukė surengęs “Ubagų balių” Vilniaus rotušės aikštėje.

Mieli skaitytojai, galbūt yra temų, kurios Jums ypač įdomios. Siūlykite. Jūsų - temos, mūsų - faktai ir analizė.