aA
Septynerių metų berniukas ketvirtadienį Kaune iš savo tėvų buto penktame aukšte išmetė automobilio detalę ir sužalojo apačioje žaidusios mergaitės galvą. Berniukas buvo vienas namuose Taikos prospekte ir, išėjęs į balkoną, bendravo su kieme žaidusiais kitais vaikais.
Ventilator
Kai jis parodė balkone gulintį automobilio ventiliatorių, draugai paprašė numesti ventiliatorių apačion. Detalė pataikė į šalia namo žaidusios trejų metų mergaitės Marijos galvą ir sulaužė jai kaukolės kaulą.

Išgirdusi verkiančią dukrą atskubėjo mama. Greitoji pagalba nuvežė ir paguldė mergaitę Kauno medicinos universiteto klinikų Vaikų reanimacijos skyriuje.

Penktadienį sužeistos mergaitės sveikatos būklė stabili.

Ventiliatorių išmetęs septynerių metų Artūras, pamatęs sužalotą mergaitę, išsigando ir pratūnojo savo lovoje po antklode, kol negrįžo tėvai. Kauno policijos vyresniojo komisariato atstovė spaudai BNS sakė, jog, Artūro tėvų teigimu, jų sūnui nuo šoko dabar pakilusi temperatūra.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.