aA
Vilniuje pėsčiųjų perėjoje vėlų antradienio vakarą automobilis partrenkė du tarnyboje buvusius kelių policininkus, kurių vienas sužalotas. Pasak policijos, apie 22 val. 45 min. Ukmergės ir P.Žadeikos gatvių sankryžoje 37 metų Romo Juškevičiaus vairuojamas automobilis "VW Passat", sukdamas į kairę, partrenkė du kelių policininkus.
Policija
Policija
© ELTA
Tuo metu kelių policininkai matavo avarijos vietą. Užbaigę darbą, jie ėjo per sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui. Žalias šviesoforo signalas degė ir į kairę sukusiam automobiliui "VW Passat".

Manoma, kad tamsiu paros metu, lyjant lietui, vairuotojas tikriausiai nepastebėjo per perėją einančių uniformuotų ir šviesą atspindinčių liemenių dėvėjusių pėsčių kelių policininkų ir, sukdamas į kairę, juos partrenkė.

Į vykio metu buvo sužalotas Vilniaus kelių policijos rinktinės policininkas 42 metų Piotras Bajus, kuriam į kojos sąnarį išsiliejo kraujas. Medikai sugipsavo pareigūno koją. P.Bajus kol kas neina tarnybos ir namuose gydosi sužalojimus. P.Bajaus kolega per įvykį nesužalotas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.