aA
Premjeras Rolandas Paksas antradienį pareiškė, kad valdančioji liberalų ir socialliberalų koalicija tebeturi perspektyvą gyvuoti ir tęsti pradėtas reformas. Drauge liberalų lyderis R.Paksas neslėpė kritikos koalicijos partneriams socialliberalams ir jų kartais užimamai pozicijai Seime.
D.Kutraitė, R.Paksas
© "Lietuvos žinios"
Spaudos konferencijoje antradienį R.Paksas teigė, jog reformos dažnai stringa Seime. Taip jis atsakė į koalicijos partnerių socialliberalų priekaištus, jog reformos stringa Vyriausybėje.

"Jei reformos stringa, tai atsakomybė tenka visiems po lygiai. Kartais, - ir neretai, - reformos stringa Seime," - sakė premjeras.

Be to, jis pabrėžė, kad socialliberalai yra delegavę savo atstovus į šešias svarbias ministerijas, todėl "prieš metant kaltinimus, jog reformos stringa Vyriausybėje, reikėtų intensyviau padirbėti su savo deleguotais ministrais".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.