aA
Moterų žurnalo atlikta apklausa parodė, kad 1 iš 12 moterų yra pasiryžusi paaukoti vieną galūnę tobulo kūno vardan. “Woman’s Own” žurnalo organizuota apklausa atskleidė, kad dėl tobulos figūros moterys nedvejodamos atsisakytų ir daugelio kitų svarbių joms dalykų.
Catherine Zeta Jones
Idealiausias kūnas
61 proc. respondenčių prisipažino visam gyvenimui atsisakysiančios šokolado, 30 proc. - savo visų santaupų, 4 proc. dėl idealaus kūno netgi sutiktų palikti savo partnerį.

Beveik 70 proc. iš 1 225 apklaustų moterų teigė kiekvieną dieną negalinčios liautis galvojusios apie savo svorį ir tik 4 proc. pripažino, niekada neturėjusios rūpesčių dėl papildomų kilogramų.

Paklaustos, ką norėtų pakeisti savo kūne, 65 proc. respondenčių atsakė, jog norėtų plokštesnio pilvo, 20 proc. - siauresnių klubų, 11 proc. - mažesnių sėdmenų ir 4 proc. - didesnės krūtinės.

62 proc. žurnalo skaitytojų nuomone, tobuliausiu kūnu gali didžiuotis aktorė Catherine Zeta Douglas, 18 proc. teigimu – Kate Winslet. Beje, Victoria Beckham surinko tik 6 proc. balsų, o Calista Flockhart – 1 procentus.

“Mes jau seniai numanėme, kad moterys yra tiesiog pamišusios dėl savo kūnų, tačiau mus tikrai nustebino tai, kiek kai kurios moterys yra pasiryžusios paaukoti idealaus kūno vardan", - sakė Terry Tavner, žurnalo redaktorė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.