aA
Birželio 29 dieną turėtų būti išleistas vieno populiariausių praėjusiųjų ir šių metų žaidimo “Diablo II” papildymas – “Diablo II Expansion Set: Lord of Destruction”. Šiame papildyme galima bus pabaigti tai, ko trūko originaliajame žaidime – sudoroti paskutinįjį velniškosios trijulės brolį Baalą.
"Diablo II: Lord of Destruction"
Tačiau žinant bendrovės “Blizzard” įprotį produktą išleisti ne pagal iš anksto nusakytą datą, o pagal žaidimo paruošimą (šių programuotojų šūkis – žaidimas paruoštas tuomet, kai jis paruoštas), gali būti, kad papildymo išleidimas gali būti atidėtas.

Papildyme bus sukurtas atskiras epizodas – žaidėjas turės keliauti per ledines barbarų žemes. Žinoma, priešai čia bus nepalyginamai stipresni, nei kituose epizoduose.

Kiti malonūs pasikeitimai – dvi naujos herojaus klasės:žudikė (Assassin) ir druidas (Druid). Pirmoji dažniau naudosis artimosios kovos privalumais, paprastai naudos du ginklus (prie rankos tvirtinamus ašmenis), o antrojo žaidimo stilius bus panašus į nekromanto (Necromancer) – jis į pagalbą kviesis vilkus ir lokius, naudos burtus, tačiau nevengs ir pats įsitraukti į mūšį, galės netgi persikūnyti į lokį ar vilką.

Bus padvigubinta žaidėjo daiktų saugyklos (Stash) talpa, atsiras daugybė naujų daiktų – unikalių, retų, daiktų rinkinių (Set items). Taip pat bus sukurta ir nemažai priesagų bei priešdėlių įprastiniams magiškiems daiktams. Pasak kūrėjų, viso galima priskaičiuoti apie tūkstantį naujų ginklų, šarvų ir kitų daiktų. Išskirtinė naujovė – “sumeistrauti” (Crafted) daiktai. Jų negalima rasti ar nusipirkti, tačiau žinant specialius receptus, kurie internete pasirodo tuojau pat po to, kai eksperimentų mėgėjai išbando visas galimybes, daiktus susimeistrauti galima naudojant Horadriškąjį kubą.

Taip pat ganėtinai svarbu yra tai, kad žaidimo raiška nuo 640x480 taškų padidės iki 800x600.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.