aA
Nekilnojamo turto agentė Elizabeth Shield taip tiki priežodžiu "seksas perduoda viską", kad nusprendė nusimesti visus drabužius ir taip pardavinėti namus internete.
Prekybos agentė
Prekybos agentė
Ši moters idėja tiesiog įsiutino jos kolegas Sidnėjuje, ypač nekilnojamo turto agentes, kurių nuomone, tokiu poelgiu Shields teršia jų profesijos vardą.

Asmeninėje interneto svetainėje galima išvysti Shields nuotrauką, kurioje ji vilki tik juodą liemenėlę, o rankoje laiko aukcionininko plaktuką.

Jos kolegė Georgia Cleary laikraščiui "Sydney Morning Herald" prisipažino: "Nekilnojamo turto agentų įvaizdis ir taip nėra labai teigiamai vertinamas net ir be moterų agenčių pastangų teršti mūsų profesijos vardą. Kas nors jai turėtų pasakyti, kad nereikia nuogai išsirengti norint parduoti namus. Tai paprasčiausiai gėdinga."

Tačiau 33-jų metų Shields teigimu, tokia marketingo strategija tikrai pasiteisina.

"Šioje konservatyvioje industrijoje svarbu netikėta, iššaukianti verslo reklamos strategija. Todėl aš nusprendžiau savo veikloje išnaudoti seksualumą," sakė ji.

Nors šiuo metu jos internetinis puslapis yra atnaujinamas, tačiau apsinuoginusios Shields nuotrauką jame visgi galima išvysti. Be to, netrukus mieste turėtų pasirodyti ir apsinuoginusios agentės reklaminiai plakatai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.