aA
Prieš keletą savaičių internete buvo paplitęs “pseudo-virusas”, kurio esmė - laiškas su rekomendacija ištrinti bylą “sulfnbk.exe” kaip “pažeistą viruso”. Ši byla iš tikrųjų yra viena iš “Windows” OS sisteminių bylų. Šis “pseudo-virusas” įkvėpė jumoristinio tinklapio “Joke A Day” savininką Ray’ų Ownesą gana “šmaikščiam” pokštui.
Virus
Jis parašė ir išsiuntinėjo 342 tūkstančiams užregistruotų vartotojų gana šmaikščią žinutę. Joje virusu pavadinta “aol.exe” byla.

Čia ir prasidėjo smagumai, teigia, R. Owensas. Jis gavo apie 700 atsakymų į šį laišką. Ne visi vartotojai šią žinią suprato kaip “pokštą”. 85 proc. laiškų, kuriuos siuntė AOL (“America Online” interneto paslaugų tiekėjo) vartotojai, buvo klausiama ar tai tikrai pokštas. Kai kurie vartotojai “pokšto” nesuprato ir ištrynė šią bylą, likdami be vienintelės programos, su kuria jie jungėsi prie interneto.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.