aA
Nors prezidentės Dalios Grybauskaitės atstovai tikina, jog ji neplanuoja vasaros atostogų, neoficialiai užsimenama, kad jau prieš kurį laiką valstybės vadovė išreiškė pageidavimą bent savaitę pailsėti kurioje nors iš nuošalių kaimo turizmo sodybų Lietuvoje, rašo „Lietuvos žinios”.
Prezidentės poilsis - lyg valstybės paslaptis
© DELFI (A.Sarcevičiaus nuotr.)

Žinantys apie tokį prezidentės D.Grybauskaitės norą per neoficialius pokalbius prisipažino kai kurie jos komandos nariai. Jie pasakojo, kad šia tema diskutuota per vieną pasitarimų prezidentūroje.

Tąkart įsitikinta, kad D.Grybauskaitė tikrai nenori ilsėtis svetur, mat daugelį užsienio kraštų ji jau yra aplankiusi.

Priimtiniausias variantas - nors trumpas, bet ramus atokvėpis po darbų kurioje nors mūsų krašto kaimo turizmo sodybų. Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas prezidentės pageidavimas - ne taip jau lengvai išpildomas. Iškilo dilema, kur rasti tokią sodybą, kur D.Grybauskaitė galėtų pailsėti nevarginama pašalinių dėmesio.

Dienraščio kalbintas prezidentės atstovas spaudai Linas Balsys aiškino neką težinąs apie jos poilsio planus. Jis tik patikino, kad valstybės vadovė tikrai liks Lietuvoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.