aA
Liepos 26 d., apie 17.50 val., Šilutės rajono Gaidelių kaimo ribose, kelio Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda 178-ajame kilometre, Žemaitkiemio kaimo gyventojo J. B. (gim. 1991 m.) vairuojamas automobilis „Alfa Romeo“
išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su AB „Vilkyškių pieninė“ priklausančiu „Mercedes Benz S 350“, kurį vairavo šilutiškis A. N. (gim. 1974 m.).
Gintaro Radzevičiaus nuotr.
Gintaro Radzevičiaus nuotr.

Po smūgio „Mercedes“ atsidūrė griovyje, o „Alfa Romeo“ vairuotojas liko užspaustas metalo laužu virtusiame automobilyje.

Prispaustą „Alfa Romeo“ vairuotoją iš metalo gniaužtų vadavo Šilutės ugniagesiai-gelbėtojai, išlaisvinę jį perdavė medikams.

Kaip praneša Šilutės policija, avarija įvyko dėl didelio „Alfa Romeo“
greičio.

Eismo įvykio metu išsiskleidusios oro pagalvės sumažino sužalojimus, bet visiškai jų išvengti nepavyko. Avarijoje susižalojo „Alfa Romeo“ vairuotojas J. B., kuris dėl politraumos paguldytas į Šilutės ligoninę.

„Mercedes“ vairuotojas A. N. dėl dešinės blauzdos lūžio pristatytas į Šilutės ligoninės priėmimo skyrių, suteikus pagalbą išleistas gydytis ambulatoriškai.

Be to, sužaloti automobilio „Mercedes“ keleiviai: šilutiškis „Vilkyškių pieninės“ generalinis direktorius Gintaras Bertašius (gim. 1964 m.) ir jo vaikai - Gabrielė (gim. 1990 m.) bei Martynas (gim. 1987 m.). Sumušimus jie gydosi ambulatoriškai.

Paimti vairuotojų kraujo mėginiai girtumui nustatyti.

Gintaro Radzevičiaus nuotr.
Gintaro Radzevičiaus nuotr.

Gintaro Radzevičiaus nuotr.
Gintaro Radzevičiaus nuotr.