aA
Ketvirtadienį, 05 val. 50 min. Marijampolės apskrities policija gauto pranešimą apie tai, kad Marijampolėje, prie geležinkelio bėgių guli sužalotas vyriškos lyties lavonas.
Šalia geležinkelio bėgių – kūnas be galvos
© K.Šatūno nuotr.

Atvykus į įvykio vietą, adresu Stoties g. 2, Marijampolės geležinkelio stoties teritorijoje, šalia geležinkelio bėgių gulėjo vyriškos lyties lavonas be galvos, o nuo lavono apie 25 m tarp bėgių gulėjo vyro galva.

Nustatyta, kad iš Kauno m. Palemono traukinių stoties maršrutu Palemonas-Marijampolė-Šeštokai 3val. 32 min. išvyko prekinis šilumvežis, vairuojamas traukinio mašinisto V. S.

5val. 03 min. šilumvežis atvyko į Marijampolės geležinkelio stotį su prikabintais 40 vagonų, iš kurių 9 vagonai buvo atkabinti Marijampolės traukinių stotyje dirbančio konduktoriaus. Su kitais vagonais šilumvežis 5 val. 13 min. išvyko į Šeštokus. Kaip buvo mirtinai sužalotas neatpažintas pėstysis, niekas nematė.

Apžiūrint įvykio vietą bei apklausus aplinkui esančius gyventojus, niekas vyriškos lyties lavono neatpažino.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.