aA
Dviejų žmonių nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė pareiškė, kad atsiriboja nuo didžiojo kovotojo prieš pedofiliją, kelis kartus teisto Mariaus Kuprevičiaus. „Tai kad jūs pažiūrėkite, kaip keistai jis elgiasi ir su dievais kalbasi“, - DELFI pareiškė bado akcijos prie Generalinės prokuratūros organizatorė.
Marius Kuprevičius
Marius Kuprevičius
© DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Tuo tarpu D. Kedžio kovos prieš pedofilus pasekėjas M. Kuprevičius nebuvo toks kategoriškas. „Nieko prieš ją (A. Skučienę – aut. past.) neturiu, neketinu nei atsiriboti, nei kurti sąjungą, aš tiesiog kovoju už mažą mergaitę“, - kovotojas prieš pedofiliją siūlė nesutarimų nesureikšminti, nes esą juk būna, kad ir „vyras su žmona išsiskiria“.

Bado akciją prie Generalinės prokuratūros suorganizavusi D. Kedžio teta A. Skučienė teigė, kad su M. Kuprevičiumi ji niekada nepalaikė glaudžių ryšių, kovotoją prieš pedofiliją ji pirmą kartą pamatė Garliavoje, prie Neringos Venckienės namų.

„Taip, mūsų santykiai nutrūko, tai kad jūs pažiūrėkite, kaip keistai jis elgiasi ir su dievais kalbasi“, - A. Skučienė nepanoro nurodyti tikslių priežasčių, dėl ko nutraukė ryšius su M. Kuprevičiumi.

Audronė Skučienė
Audronė Skučienė
© A.Didžgalvio nuotr.

Tiesa, ji neprieštaraus, kad kovotojas dalyvautų protesto akcijose.

„Tai yra paprastos akcijos, gali jis kovoti, jeigu tik nori“, - sakė D. Kedžio teta. Ji neslėpė, kad su M. Kuprevičiumi nebesikalba, tačiau tik formaliai pasisveikina.

„Tai čia jų reikalas, jie yra šeima, nukentėjusieji, o aš esu tik paprastas Lietuvos Respublikos pilietis, kovosiu prieš visus šiuos pedofilus, - sakė M. Kuprevičius. – Aš tikrai nežinau tokios informacijos, kad jie nuo manęs atsiribojo, bet man tai nesvarbu – aš ginu mažą mergaitę“.

DELFI jau anksčiau skelbė, kad jau skyla ir judėjimas „Drąsiaus kelias“ – nuo jo jau atsiskyrė „Tiesos kelias“, dabar buriamas dar vienas nepriklausomas judėjimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.