aA
Ketvirtadienio naktį Vilniaus centre, Gedimino prospekte esančio klubo „Lithuanian Wild“ apsaugai teko išmesti lauk taisykles pažeidusį ir isterijos apimtą Pakistano pilietį. Tada jis pabandė grįžti į klubą pasitelkęs policiją. Bet pareigūnai jį išvežė į komisariatą.
Vilniuje, striptizo klube, pakistaniečiui aptemo protas
© Corbis

Kaip DELFI pasakojo „Lithuanian Wild“ administracijos atstovas, šis pakistanietis klubo apsaugai jau buvo žinomas ir anksčiau – jį tekdavo drausminti dėl klubo taisyklių pažeidimų. O ketvirtadienio naktį šis vyras pabandė pažeisti vieną pagrindinių taisyklių – draudimą fotografuoti.

Į klubą pakistanietis buvo atėjęs vienas. Incidentas kilo po vidurnakčio, kai jis pabandė telefonu nufotografuoti striptizo šokėją (mergina tuo metu nešoko, buvo prie baro). Apsaugininkas užsienietį įspėjo, kad to daryti negalima. Tada vyrą, pasak klubo darbuotojų, ištiko isterijos priepuolis, jis ėmė rėkti. Apsaugai teko triukšmadarį išvesti į lauką.

Bet ir ten pakistanietis nenurimo. Pasak administracijos atstovo, jis „rėkė ant visos gatvės“ ir bandė įsibrauti atgal į klubą. Neįleidžiamas reikalavo grąžinti pinigus, kuriuos jis sumokėjo už įėjimą į klubą. Apie 1 val. užsienietis paskambino į policiją.

Tačiau atvykę patruliai konstatavo, kad vyras pažeidė klubo taisykles, draudžiančias fotografavimą. Įspėjimai lietuvių ir anglų kalbomis kabo klube, ant durų – ženklas, vaizduojantis perbrauktą fotoaparatą. Tad policininkai įsiaudrinusiam striptizo gerbėjui grįžti į klubą nepadėjo ir nuvežė jį į komisariatą.

Administracijos atstovas pasakojo, kad svečiai dažnai nori fotografuoti klube, bet skandalų dėl to nekyla: įspėti, kad tai draudžiama, žmonės apsaugininko akivaizdoje ištrina nuotrauką ir toliau linksminasi.
Klubo darbuotojų žiniomis, dažnai čia į merginų grožybes akis ganydavęs pakistanietis yra vedęs Lietuvos pilietę ir gavęs laikiną leidimą gyventi mūsų šalyje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.