aA
Trečiadienį Kauno centre vienas po kito kilo du gaisrai, o abiem atvejais degė apleisti laikinosios sostinės senamiesčio namai. Didelis gaisras kilo apleistame Žydų ligoninės pastate, Kauno pilies pašonėje. Dėl šio gaisro laikinai uždarytas eismas A. Jakšto gatve, o automobiliai buvo nukreipiami ratu aplink Rotušės aikštę.
R.Ivoškio nuotr.
R.Ivoškio nuotr.

Žydų ligoninės pastatą gesino gausios ugniagesių pajėgos – degančios stoginės gesinti pasiųsti 5 ekipažai.

Žydų ligoninėje gaisrai – ne naujiena. Ypač dažnai čia ugnis įsiplieskia šaltuoju metų laiku, nes čia glaudžiasi ne vienas benamis.

Dar neužgesinus gaisro A. Jakšto gatvėje ugniagesiai gavo pranešimą, kad atvira liepsna dega apleistas namas Santakos gatvėje.

„Tokių dienų pasitaiko nedažnai“, - DELFI sakė Jovita Lapėnaitė, Kauno ugniagesių atstovė.

O vėlų antradienio vakarą Kaune, Nemuno gatvėje degė apleisti mediniai pastatai. Atvykus ugniagesiams namai degė atvira liepsna. Sudegė 3 apleisti mediniai pastatai (22x8 m, 6x3 m, 3,5x2 m), apdegė šalia augantys medžiai ir krūmai.

Dėkojame DELFI skaitytojui už nuotraukas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.